İZMİR EKONOMİLİ SAĞLIKÇILARDAN BİLİNÇLENDİRME ÇABASI

Cinsel yolla bulaşıcı hastalıkların görülme sıklığının arttığına dikkat çekilerek, mikrobun cinsel partnerlere bulaştırıldığı, kişide kısırlık, kanser, dış gebelik gibi hastalıklara neden olabileceğini belirtildi. Uzmanlar, özellikle gençlerin bilinçlendirilmesi amacıyla çalışmaların arttırılmasına vurgu yaparken, İzmir Ekonomi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri, cinsel yolla bulaşan hastalıklar ve modern aile planlaması yöntemleri hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Eko-Sağlık Toplantıları
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ), sağlık alanında toplumun sorunlarına yanıt vermek üzere yola çıkıyor.

İEÜ, SAĞLIKTA EŞREFPAŞA HASTANESİ’YLE EKOL YARATACAK
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ), sağlık eğitiminde yeni bir ekol yaratma adımlarında Eşrefpaşa Hastanesi’yle birlikte yol alacak. Kuruluşu tamamlanan ve bu yıl eğitime başlayacak Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin yetiştireceği yönetici adayları Eşrefpaşa Hastanesi’nde mesleklerine ilk adımlarını atacak. İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tunçdan Baltacıoğlu ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Pervin Şenel Genç arasında imzalanan protokol doğrultusunda geleceğin sağlık yöneticileri, Eşrefpaşa Hastanesi’nde yetişecek.